Otkrivamo kako začiniti misionarsku pozu

Otkrivamo kako začiniti misionarsku pozu

Otkrivamo kako začiniti misionarsku pozu
  • Objavljeno: Nedjelja, 08.01.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Mnogu smatraju da je misionarska poza dosadna i monotona. No, ako malo bolje razmislite, ona može biti itekako uzbudljiva; prisutan je kontakt s očima, možete osjetiti težinu tijela partnera i lako namjestiti zdjelicu pod kutom koji vam najviše odgovara.

Ako i dalje mislite za misionarska poza nije za vas, otkrijte na koje načine ju možete začiniti i pretvoriti u najomiljeniju pozu za postizanje višestrukih orgazama:

Uzdignuta trtica

Legnite na leđa i stavite jastučić ispod trtice. Tako ćete partneru olakšati penetraciju, a osjećaj koji ćete pritom doživjet će biti senzacionalan.

Rub stola

Ova poza je idealna za seks na kuhinjskom stolu! Legnite na leđa i primaknite stražnjicu na rub stola. Neka vas partner uhvati za bedra i oboje se prepustite nezaboravnom užitku.

Mačkica koja prede

Ova poza podsjeća na macu koja prede dok se na leđima igra klupkom vune. Namjestite se u klasičnu misionarsku pozu i nogama obujmite partnerova bedra, a rukama privlačite njegovu stražnjicu. Pritom malo podignite svoje bokove i lagano kružite bokovima. To će omogućiti dublju penetraciju. Ne zaboravite da je ovo i idealna poza za razmjenjivanje strastvenih poljubaca.

Koljena na prsima

Sjećaš li se da ste stari drveni pucati u Mjesecu? Oboje biste trebali izgledati kad ste ovdje. Savijte noge tako da koljena dodiruju prsa. Neka vas partner uhvati za gležnjeve, a vi se pridržavajte rukama sa svake strane. Iako zvuči pomalo akrobatski, zapravo je vrlo jednostavno i ugodno.

Ključ i lokot

Postavite se u misionarsku pozu, a neka jedna partnerova noge bude s vanjske strane, a druga između vaših bedara. Tijekom penetracije, stisnite međusobno noge jer ćete tako bolje osjetiti penetraciju, što je idealno za one žene čiji partner ima malo manji penis.

Želim te, trebam te

Prema istraživanjima žene najviše uzbuđuje spoznaja da ih muškarac treba i da su poželjne. Stoga nema bolje poze od ove! Dok ležite na leđima, podignite noge u zrak. Dok partner penetrira, neka se nasloni cijelim tijelom na vaše noge. Glava mu mora biti između nogu kako bi vas mogao gledati u oči. Osim toga, u ovoj pozi je zagarantirana dublja penetracija!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije