Biolectra® Sport Plus

Opis

BIOLECTRA® SPORT PLUS

Svi koji se aktivno bave sportom, znaju da je potrebno redovito unositi magnezij. Biolectra Sport Plus podrška je mišićima, smanjuje umor i iscrpljenost zbog čega raste izdržljivost tijekom treninga. Ovaj dodatak prehrani s kompleksom minerala sadrži i prah ploda acai, matcha prah, minerale kalcija, kalija, natrija i klorida, a ta mješavina pozitivno utječe na zdravlje kostiju i zuba te doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Neto količina: 20 vrećica okusa manga i marakuje. Za otapanje u vodi.

Primjena

Svi koji se aktivno bave sportom, znaju da je potrebno redovito unositi magnezij. Biolectra Sport podrška je mišićima, smanjuje umor i iscrpljenost zbog čega raste izdržljivost tijekom treninga.

Magnezij doprinosi:

  • normalnoj funkciji mišića i kostiju
  • normalnom funkcioniranju živčanog sustava i psihološkoj funkciji
  • smanjenju umora i iscrpljenosti, te ravnoteži elektrolita.
Doziranje

Način uporabe: dva puta dnevno sadržaj 1 vrećice usipati u 250 ml vode ili jednom dnevno sadržaj 2 vrećice usipati u 500 ml vode, promiješati dok se ne otopi i popiti.

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.  Upozorenje: Sadrži izvor fenilalanina.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci