Biobaza nutrikozmetički tretman za tijelo

Opis
Biobaza nutrikozmetički tretman za tijelo

Prirodni sastojci

Aloe vera, kadulja, kesten, ulje lješnjaka, kofein, ulje cedra, ružmarina, ulje grožđa, bromelain (ananas), lovor, koštice marelice.

98% prirodnog podrijetla.

Količina

100ml

Primjena

Serum za oblikovanje tijela

Kombinacija koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina za 20-dnevni, intenzivni tretman celulitom zahvaćene kože.

Koncentrirani koktel aktivnih sastojaka za učinkovitu njegu kože s celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein sudjeluje u razgradnji masnih stanica, a ulje sjemenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je zaglađuje. Za bolji učinak, preporučuje se u kombinaciji s kapsulama (dodatak prehrani) s visoko koncentriranim bromelainom, L-karnitinom, vitaminom C, cinkom i biotinom.

Body reform kapsule

Dodatak prehrani osmišljen s ciljem potpomaganja vitalnosti kože. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, prirodan vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

 

Doziranje

Serum nanijeti na čistu kožu ujutro i uvečer i umasirati kružnim pokretima.

Popiti 2 kapsule ujutro, na prazan želudac s velikom čašom vode.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci