Numerološka prognoza za listopad: nekome se smiješi novi posao, a nekome nova ljubav!

Numerološka prognoza za listopad: nekome se smiješi novi posao, a nekome nova ljubav!

Numerološka prognoza za listopad: nekome se smiješi novi posao, a nekome nova ljubav!
  • Objavljeno: Subota, 06.10.2018.
  • Broj pregleda: 3.479
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Kada se iduća godina novih početaka spoji s ovogodišnjom godinom završetaka, nešto će se probuditi u vašoj mašti i vratiti optimizam. Što ćete imati manje nedovršenog posla kojim se morate baviti, jasnije ćete osjetiti svoj put. Da, možete poduzeti važan korak naprijed s oprezom. Morate biti sigurni da novi pothvat ili odnos nije samo drugačiji oblik prošlih pogrešaka. Još uvijek ste u godini broj 9, ali sada se možete početi približavati stvarnosti koju želite, pod uvjetom da ste svjesni sa čime imate posla.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Kad uđete u godinu broja 1 u siječnju, trebat će vam fleksibilan plan djelovanja, jer je 1 broj promjene. I sve će se promijeniti sljedeće godine. Broj 1 je broj neovisnosti, i ako se osjećate sami, ili vam nije dostupna suradnja koju trebate, život ističe vaša područja ovisnosti.

Trebate suradnju i podršku drugih, ali ne možete se osloniti na njih ako želite sreću, uspjeh ili blagostanje. Ako imate u vidu potrebe i osjećaje drugih, sami će vam ponuditi suradnju. Ne trebate očekivati ​​ili zahtijevati.

Ovo je mjesec mašte i stvarnosti, davanja i uzimanja, uspona i padova. Ovaj čudan pokret može povećati vaše samopouzdanje ako shvatite da drugi nisu uzrok vaših problema. Nespremnost puštanja starih uvjerenja, strahova, boli, jada, tuge, krivnje i navika može uzrokovati neugodan razdor između vas i nekoga tko doista treba vaše razumijevanje, prihvaćanje , pomoć ili oprost. Osjećaj superiornosti ne znači da imate pravo uzrokovati štetu.Započnite nešto novo. Ništa veliko jer veliki počeci ne mogu uspjeti u trenutnom energetskom ciklusu. Počnite nešto što će pripremiti teren za sljedeću godinu velikih promjena. Iako sada možete poduzeti neke pozitivne korake, ne trebate žuriti. Očito je da će ovogodišnji susret s prošlošću omogućiti kretanje u smjeru koji izaberete.

Dopustite da prošlost ostane iza vas gdje ne može ometati vašu slobodu i kretanje naprijed. Prihvatite svoje osjećaje jer nastaju trenutak po trenutak i dopustite im da odu. To je prirodni slijed koji osigurava stalnu osobnu slobodu. Dok su neki osjećaji ugodni, drugi su bolni. Sve ih u potpunosti proživite. Ako ih odbijete, zaglavit ćete i nećete znati što se događa. Prihvatite to kao način života, a ne samo kao mentalni koncept, i primijetite kako ste originalni i kreativni kada dopustite slobodno kretanje osjećaja.

U međuvremenu, ne ovisite o odobravanju okoline. Osjetite što želite i zaslužujete, i očekujte ​​da ćete to i dobiti. Prihvaćanjem svojih želja možete znati hoće li i kako biti ispunjene.

Najnovije

Najčitanije