Mjesečni horoskop za listopad 2018. – Mjesec velikih suprotnosti

Mjesečni horoskop za listopad 2018. – Mjesec velikih suprotnosti

Mjesečni horoskop za listopad 2018. – Mjesec velikih suprotnosti
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Listopad kreće s Marsom na južnom čvoru u Vodenjaku, u kvadratu s Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage, što znači da će s jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija, a s druge strane, Sunce je u aspektu s Marsom što daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa će se sada raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena.

Akcije i želje mogu biti neusklađene s društvenim standardima, neke stvari se mogu raditi pogrešno ili se možemo naći na pogrešnom mjestu. Sukobljavanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje bijesa i ispoljavanje frustracija.

S druge strane, Sunce u aspektu s Marsom daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa iako Vage odugovlače s odlukama, sada će raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom.

Venera, Boginja ljubavi i blagostanja može nam donijeti neke stare tokove, kako u ljubavi tako i u partnerstvima i poznanstvima pa se spremite na staro – novu budućnost i buđenje uspavanih emocija.

U jednom periodu Venera će biti u kvadratu s Marsom iz Vodenjaka pa nam taj aspekt može donijeti emotivne probleme sa suprotnim spolom ili neko iskorištavanje, a mogući su i konflikti poslovnih partnera. Neobuzdana strast može donijeti grubo ponašanje prema ženama i donijeti mnoge štete i poniženja.

Mlad Mjesec se događa 09.10. u Vagi. Pun Mjesec će biti 25.10. u Ovnu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije