11.11. numerološki je vrlo važan dan: Otkrijte što vas očekuje

11.11. numerološki je vrlo važan dan: Otkrijte što vas očekuje

11.11. numerološki je vrlo važan dan: Otkrijte što vas očekuje
  • Objavljeno: Petak, 11.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Horoskop

Datum 11.11. se smatra danom posebnog numerološkog i kozmičkog značenja. Broj 11 se u numerologiji smatra "majstorom učiteljem ili inspirativnim vođom", kaže numerologinja Jasmine Wolfe te dodaje da „studeni uvijek nosi energiju mudrosti starijih sa sobom." Općenito, ovaj mjesec se svodi na stjecanje stvarne životne mudrosti, neustrašivog življenja života i usput učenja na svojim pogreškama.

Koji je značaj datuma 11.11. iz numerološke i astrološke perspektive?

Brojčana važnost broja 11 pojačava se na dan 11.11., s obzirom na ponavljanje broja. Wolfe predlaže da budete stvarno svjesni onoga što vam se danas nađe na putu: "Događaji koji se događaju u našim životima oko 11.11. ključni su za razumijevanje većih životnih lekcija prema kojima se trenutno vodite", kaže ona.

Ove godine vjerojatno će te lekcije biti usmjerene, na ovaj ili onaj način, na "usklađivanje vaših postupaka i navika sa svojim vrijednostima", tvrdi astrologinja Madi Murphy. Možda ćete osvijestiti i preispitati svoje ciljeve te postaviti granice da biste ih postigli.

To je zato što Saturn u Vodenjaku 11. studenog čini izazovan aspekt sa suncem u Škorpionu, ulijevajući u sve dozu praktičnosti. U svjetlu nedavnog Bik-Škorpion pomračenja, energija će biti posebno usmjerena na ljubav i novac. Možda će vas to potaknuti da razmislite o tome kako bi izgledalo zaraditi novac na način koji je u skladu s vašim vrijednostima i kakav bi osjećaj bio biti u vezama u kojima se osjećate cijenjeno i vrijedno, kaže Murphy. Približavanje tim idealima moglo bi značiti preispitivanje onoga čemu posvećujete vrijeme, novac i pažnju, dodaje ona.

"11.11., možda ćemo se osjećati izuzetno strastveno i akcijski orijentirano prema bilo čemu što nas pokreće i motivira", rekla je astrologinja Maria Sofia Marmanides.

Također, 11.11. kozmos donosi određenu motivacijsku podršku nakon pomrčine jer će Mjesec biti povezan s Marsom u Blizancima. S obzirom na to da Mjesec vlada našim emocijama, a Mars vlada nad našim postupcima, mogli bismo se osjećati "iznimno strastvenim i spremnim na akciju prema svemu što vas motivira", kaže astrologinja Maria Sofija Marmanides.

U duhu gledanja 11.11. kao sretnog datuma, Mjesec i Mars se usklađuju, a poseban raspored planeta donosi suđene ili predodređene događaje.

Kako će se ta energija pojaviti u vašem životu ovisi o tome kako ti kozmički događaji stupaju u interakciju s vašom natalnom kartom. Kako se ovaj aspekt manifestira po horoskopskim znakovima, pročitajte OVDJE.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije