Anđeoska poruka za četvrtak, 12.7.2018.

Anđeoska poruka za četvrtak, 12.7.2018.

Anđeoska poruka za četvrtak, 12.7.2018.
  • Objavljeno: Četvrtak, 12.07.2018.
  • Broj pregleda: 854
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Poruka: Pronađite uzrok svoje boli!

Opet se od nas traži da prigrlimo našu moć. Ovo nije preuzimanje vlasti ili nadmoć nad drugima. To je preuzimanje odgovornosti za sebe i svoj život. Uvođenje promjena kada i gdje je to potrebno. Vrednovanje i poštivanje sebe i zahtijevanje poštovanja od drugih.

Kad preuzmemo kontrolu nad svojim životom, pronalazimo snagu. To ne znači da nikada nećemo morati tražiti pomoć. Ne znači da ne možemo surađivati ​ili živjeti u zajedništvu s drugima. To znači da ne čekamo i ne oslanjamo se na druge da kreiraju našu stvarnost. Ne krivimo druge za naše živote. Svoju prošlost vidimo kao duboko iskustvo učenja i krećemo naprijed u stvaranje nečeg novog.

Stari obrasci ponašanja mogu isplivati kada krenu promjene. Budite svjesni onoga što vas pokreće i zagledajte se duboko u pitanja koja ste možda izbjegavali jer su bila bolna. Jeste li pokušali odvratiti pažnju ili se okupirati nečim drugim? Stvari se neće riješiti same od sebe. Morate pronaći njihov uzrok. Jednom zauvijek. Nema potrebe ostati ovdje i osjećati bol, ako prihvatite i otpustite.

Taj proces mora biti dovršen kako biste prigrlili ono što je vaše. Zaslužujete doživjeti nešto novo i uživati u životu!

Najnovije

Najčitanije