Fat smash dijeta

Fat smash dijeta

Fat smash dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Što možete jesti?

Kao i većina dijeta napravljena od strane doktora, Fat Smash plan naglašava svježe proizvode, žitarice, bezmasno meso, ribu, perad i zdrave masti. Tijekom početne faze detoksikacije, opskrbit ćete se voćem, povrćem, oraščićima, tofuom, integralnom rižom, bezmasnim mlijekom, zobenom kašom i bjelancima. Ali bez mesa, kruha, sira, kave, alkohola. Temeljna i konstrukcijska faza uključuju više hrane kao što su juhe, salate, piletina i riba.

Fat Smash dijeta je počela kao plan koji su zvijezde pratile u emisiji Celebrity Fit Club. Ian K. Smith je razvio plan za svakog tko želi izgubiti kilograme. Smithova knjiga dijete vas vodi kroz četiri faze, od kojih svaka dolazi s listom dopuštene i zabranjene hrane.

Tijekom inicijalne faze detoksikacije, jedete uglavnom voće i povrće. Detoksikacija također dolazi s uputama za 30 minuta vježbanja pet puta tjedno. U temeljnoj fazi, koja traje tri tjedna, pojavljuje se više hrane na dopuštenoj listi i vježbanje se povećava na 10 do 15 posto iznad faze jedan.

Četvrti tjedan dopušta povremenu gozbu, i vježbanje se povećava na 25 posto iznad faze dva. Jednom kada dosegnete životnu temeljnu fazu, Smith tvrdi da ćete razviti rutinu dobrih navika koja će trajati cijeli život.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop