Mekani i topli kruščići

- Objavljeno: Četvrtak, 20.10.2016.
- Broj pregleda: 3.653
- Prosječno vrijeme čitanja:
- Broj riječi:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 jaja
- 50 g krem sira
- ¼ žličice praška za pecivo
- ½ žličice sjemenki crnog kima
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 150°C i obložite 2 lima za pečenje papirom za pečenje.
Mikserom istucite bjelanjke u čvrsti snijeg.
U drugoj posudi pomiješajte žumanjak, krem sir i prašak za pecivo. Polako umiješajte bjelanjke, dodajte kim i začinite solju i paprom.
Smjesu podijelite na limove za pečenje u 8 dijelova i pecite 20 minuta ili dok kruščići ne porumene.

Vezani recepti
-
Kruh i pecivaKruščić Svete Lucije sa šafranom55 min12345
-
Kruh i pecivaPeciva sa sezamom45 min12345
-
Kruh i pecivaKruščići3 h12345
-
Kruh i pecivaTopla peciva sa sezamom4 h12345
-
Kruh i pecivaPeciva s brusnicama1:30h12345
-
Kruh i pecivaBrioši sa cimetom2 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrze i jednostavne fritule30 min12345
-
NapitciKuhano vino by Marta Stewart15 min12345
-
DesertiBrzi kolač od maka i prosenog brašna30 min12345
-
DesertiSočne i mekane germknedle1:30h12345
-
DesertiZdravi zobeni kolačići30 min12345
-
NapitciEggnog prema receptu Jamieja Olivera15 min12345