Mekani i topli kruščići

Mekani i topli kruščići

Mekani i topli kruščići
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.10.2016.
  • Broj pregleda: 3.653
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Svijetli i pahuljasti kruščići podsjećaju na mekane i vedre oblake.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 60 kcal / 251,04 kJ

Sastojci

  • 4 jaja
  • 50 g krem sira
  • ¼ žličice praška za pecivo
  • ½ žličice sjemenki crnog kima
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 150°C i obložite 2 lima za pečenje papirom za pečenje.

Mikserom istucite bjelanjke u čvrsti snijeg.

U drugoj posudi pomiješajte žumanjak, krem sir i prašak za pecivo. Polako umiješajte bjelanjke, dodajte kim i začinite solju i paprom.

Smjesu podijelite na limove za pečenje u 8 dijelova i pecite 20 minuta ili dok kruščići ne porumene.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti