Bijeli umak od češnjaka

Bijeli umak od češnjaka

Bijeli umak od češnjaka
  • Objavljeno: Petak, 01.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednako dobro ide uz povrće i uz meso!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 5 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 jušne žlice majoneze
  • 6 jušnih žlica jogurta
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 čajna žlica soka od limuna
  • 1 jušna žlica vlasca
  • sol i papar
     

Priprema

  1. Pomiješajte sve sastojke.
  2. Dodajte sol i papar prema ukusu.
  3. Prije serviranja dobro ohladite umak.

Češnjak se već tisućljećima koristi u ljekovite svrhe. Neizostavan je dio mediteranske prehrane, gdje se kao začin koristi u pripremi gotovo svih jela. Ljekovite moći češnjaka ćete najviše iskoristiti ako konzumirate svježi češnjak. Provjerite zašto je toliko zdrav i kojih je 30 ljekovitih moći češnjaka!

Vezani sadržaj:

Pripremite domaći tzatziki umak!

Isprobajte recept za sirarcha umak!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti