Bijeli umak od češnjaka za slasni roštilj

Bijeli umak od češnjaka za slasni roštilj

Bijeli umak od češnjaka za slasni roštilj
  • Objavljeno: Četvrtak, 30.04.2020.
  • Broj pregleda: 4.489
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Roštilj bez umaka od češnjaka je nezamisliv!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 5 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 jušne žlice majoneze
  • 6 jušnih žlica jogurta
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 čajna žlica soka od limuna
  • 1 jušna žlica vlasca
  • sol i papar
     

Priprema bijelog umaka od češnjaka za roštilj

  1. Pomiješajte sve sastojke.
  2. Dodajte sol i papar prema ukusu.
  3. Prije serviranja dobro ohladite umak.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti