Džem od breskve

Domaći džem, bez dodanih konzervansa.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 breskvi
- 2 šalice šećera
- sok od 1 limuna
- 1 vanilin šećer
Priprema
Breskve operite, ogulite i uklonite koštice. Stavite ih u veliki veliki lonac, pospite šećerom i limunovim sokom. Kuhajte na laganoj vatri dok ne proključa, dodajte vanilin šećer, smanjite vatru i kuhajte dok se smjesa ne zgusne. Uklonite s vatre i pustite da se ohladi prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda, meda i chia sjemenki20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od smokava i malina1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od breskve i jagoda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda i rabarbare45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda i chia sjemenki25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345