Džem od jagoda i rabarbare

Džem od jagoda i rabarbare

Džem od jagoda i rabarbare
  • Objavljeno: Petak, 03.06.2016.
  • Broj pregleda: 496
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Rabarbara je jako dobar izvor mangana, vitamina C i kalcija.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g nasjeckanih jagoda
  • 400g nasjeckane rabarbare
  • 1/2 šalice vode
  • sok od 1/2 limuna
  • 1/2 šalice kokosovog šećera
  • 4 žlice meda
  • 1 žličica kardamoma

Priprema

Sve sastojke stavite u lonac i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i nastavite kuhati oko 30 minuta. Stavite u staklenu teglicu i pustite da se ohladi prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti