Kajgana s avokadom

Kajgana s avokadom

Kajgana s avokadom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovo jelo je jednostavno, lagano za pripremu i jako ukusno.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica maslaca
  • 4 jaja
  • sol i papar
  • 2 žlice mlaćenice
  • ½ avokada narezanog na komadiće
  • 4 žlice ricotta sira
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Rastopite maslac u tavi na laganoj vatri.

U međuvremenu umutite jaja, mlaćenicu, sol i papar. Ulijte smjesu jaja u tavu. Nakon otprilike jedne minute, dodajte ricotta sir i maslinovo ulje. Sve zajedno promiješajte. Kuhajte još 30 sekundi do jedne minute, miješajući dok ne omekša ricotta sira. Dodajte avokado.

Poslužite kada su jaja u potpunosti pečena.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti