Proljetna frittata

Ukusan i hranjiv doručak.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 2 šalice krumpira nasjeckanog na kockice
- 3 šalice nasjeckanihšparoga
- 5 jaja
- 3/4 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte oko 2 minute. Dodajte krumpir, smanjite vatru i dinstajte 10 do 15 minuta, povremeno miješajući.
U međuvremenu umutite jaja, sol i papar. U tavu dodajte šparoge i dinstajte ih 2 do 3 minute. Dodajte jaja i pecite ih oko 2 minute.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPoširana jaja s avokadom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusni tost sa sirom10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s bobičastim voćem10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečena jaja s dimljenim lososom20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345