Nupo dijetalni napitak bijela kava

Opis
Nupo dijetalni napitak bijela kava

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Svaka kutija sadrži 12 porcija po 32 g što je dovoljno za 2 dana cjelovite Nupo prehrane.

Primjena

Nupo dijetalni napitak s okusom bijele kave je iznimno ukusan i kremast dijetalni napitak s besprijekornim okusom te je savršen suputnik u zahtjevnoj bitci sa suvišnim kilogramima! Možete ga konzumirati kao topli ili hladni napitak. Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta. 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvar te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan.

Ovaj napitak (shake) s vrlo niskim sadržajem kalorija (samo 106 kalorija po porciji) pomaže vam u najkraćem mogućem roku uspostaviti kontrolu nad suvišnim kilogramima.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke napitkom s okusom bijele kave (shake) ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kada zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha, dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupa je što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Doziranje

Nupo dijetalni napitak pakiranje od 384 g dovoljno je za 12 obroka (2 dana po 6 obroka dnevno).

12 vrećica Nupo dijetalnog napitka za 12 obroka idealna je i praktična za uporabu bilo gdje ste.

Dovoljno je u shakeru promućkati sadržaj vrećice s 2,5-3 dcl vode i Vaš zdrav obrok je spreman.

Pakiranje Nupo dijetalnog napitka od 1344 g dovoljno je za 42 obroka (7 dana po 6 obroka dnevno).

Priprema

U shaker ili blender ulijte 2,5-3 dcl vode. U vodu stavite 1 porciju/mjericu Nupo dijetalnog napitka i dobro promućkajte odnosno uključite blender.

Za koju minutu Vaš zdravi obrok je spreman.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci