Nupo zamjenski obrok pločica karamela

Opis
Nupo zamjenski obrok pločica karamela

Zamjena za pojedinačni obrok kod energetsko restriktivnih dijeta obogaćen vitaminima i mineralima.

Ova pločica od karamele sadrži debeli sloj mekanog karamela što joj daje božanstveno sladak okus, u potpunosti usporediv sa okusom običnih čokoladnih pločica.

Osim toga, Nupo pločica od karamela sadrži sve potrebne vitamine, minerale i hranjive tvari, a ujedno je i niskokalorična!

Primjena

Kada mijenjate svoj obrok pločicom od karamela, uspješno kontrolirate unos kalorija i time lakše kontrolirate svoju tjelesnu težinu.
Dobro je zapamtiti - kada su zadovoljene sve prehrambene potrebe vašeg organizma, imate više energije, što pomaže kod suočavanja sa izazovima i naporima svakodnevnog života. Zbog niskog sadržaja kalorija (samo 227 kalorija u jednoj pločici) možete je koristiti kao učinkovito sredstvo za održavanje tjelesne težine i kao dio dijete s niskim unosom kalorija.

Na poslu, za vrijeme tjelesne aktivnosti ili kod kuće, nove Nupo pločice su brzo raspoloživ, ukusan i hranjiv obrok.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci