Prolife suspenzije

Opis

Prolife suspenzija sadrži žive bakterijske kulture Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus Coagulans MTCC 5260® – Lactobacillus Sporogenes, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04®, Lactobacillus Plantarum LP115® glukooligosaharid i vitamine B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).

Veličina i oblik pakiranja

7 bočica od 8 ml sa zatvaračem-spremnikom, u kutiji.

Doziranje

1 bočica dnevno. Poseban suvremeni sustav zatvarača-spremnika omogućuje pripremu suspenzije liofiliziranog pripravka neposredno prije uporabe.

Prilikom pravilnog otvaranja bočice Prolife suspenzije, zakretanjem čepa kao što je prikazano na slici otvara se spremnik ispod čepa u kojem se nalaze ljekovite, djelatne tvari: probiotici i vitamini. Oni se pomiješaju s tekućinom u bočici te su spremni za upotrebu.

Potrebno je:

1. zavrnuti zatvarač udesno do kraja,

2. dobro promućkati sadržaj bočice,

3. otvoriti bočicu i popiti sadržaj.

Djeci do dvije godine dovoljno je dati pola sadržaja bočice, a ostatak sačuvati u hladnjaku za sutra.

Djeca starija od dvije godine piju sadržaj cijele bočice poslije obroka.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci