Medtronic Paradigm Real-Time

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Medtronic Paradigm Real-Time

U svako vrijeme prikazuje izmjerenu razinu glukoze, u kojem se smjeru kreće i kojom brzinom.

Pomaže u sprječavanju i ranom otkrivanju hipo- i hiperglikemije te tako smanjuje i odgađa rizik od pojave kroničnih komplikacija šećerne bolesti.

  • Real -Time "grafikoni" pokazuju trend kretanja vrijednosti glukoze i kako na njih utječu prehrana, tjelesna aktivnost, lijekovi i način života.
  • Real -Time "kontinuiranim" mjerenjem vrijednosti glukoze moguće je intervenirati na vrijeme i tako bolje regulirati razinu glukoze u krvi.
  • Real -Time "alarmi" obavještavaju o niskim i visokim vrijednostima glukoze.
  • Real -Time "strelice" označavaju smjer i stupanj kretanja te promjene u razini glukoze.

Sustav za RealTime kontinuirano mjerenje glukoze prodaje se posebno i nije neophodan za primarnu funkciju inzulinske pumpe Paradigm® X22 i X54 – isporuku inzulina.

Primjena

Prvi je sustav koji ujedinjuje inzulinsku terapiju pumpom (modeli Paradigm® X22 i X54) i kontinuirano mjerenje glukoze Real-Time.

Napomena

Sve informacije o lijekovima i homeopatskim proizvodima sadržane na ovim stranicama su namijenjene zdravstvenim djelatnicima u RH.

Svaka osoba koja je dobila pristup podacima na ovim stranicama snosi potpunu odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove stranice.

Što su lijekovi na recept?

Većinu lijekova treba uzimati pod nadzorom liječnika.

Oni su namijenjeni bolesnicima, za određeno stanje organizma i zato moraju biti propisani od liječnika na recept.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.