Isprobajte ovih 5 trikova koji će vas pretvoriti u božicu predigre!

Isprobajte ovih 5 trikova koji će vas pretvoriti u božicu predigre!

Isprobajte ovih 5 trikova koji će vas pretvoriti u božicu predigre!
  • Objavljeno: Nedjelja, 21.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Donosimo 5 fantastičnih načina koji će pojačati užitak i natjerati ga da padne na koljena!

1. Predigra započinje u umu

Predigra bi trebala započeti puno prije odlaska u krevet. Gradite erotsku napetost cijeli dan dopuštajući sebi maštanje o partneru. Razmišljate o onome što želite doživjeti sa svojim ljubavnikom.

Što više detalja, to bolje! Um će početi slati zavodljive signale po cijelom tijelu. Dok dođete kući, već ćete biti uzbuđeni i željni akcije.

Saznajte što vaše seksualne fantazije otkrivaju o vama!

Dopuštajući predigri da započne u vašoj mašti dajete si priliku da saznate što zapravo želite. Želite li nježno vođenje ljubavi? Ili želite strastveni seks?

2. Uživajte u masaži

Teško da ćete se osjećati kao božica seksa kada ste umorni. Ako se trebate opustiti, pokušajte s masažom. Čak i pet minuta masaže može potaknuti opuštanje, privući pažnju na tijelo i potaknuti ponovno povezivanje.

Priuštite jedno drugom senzualnu masažu. Uskoro ćete uživati u dodiru svog ljubavnika i koji će vas opustiti i pripremiti za vođenje ljubavi.

3. Preuzmite kontrolu u krevetu

Ako se vaš ljubavnik uvijek žuri, preuzimate kontrolu i usporite stvari. Obaspite njegovo tijelo laganim dodirima. Svaki put kada vas pokuša dotaknuti, odmaknite njegovu ruku i recite mu da trenutačno imate kontrolu nad njim.

Neka partner legne na trbuh i počnite mu grickati ramena i vrat. Neka vaše tijelo pritisne njegovo. Polagano gradite iščekivanje i dopustite svom ljubavniku da vas dotakne kada je njegova želja jaka i van kontrole.

4. Zatražite ono što želite

Većina partnera će vam rado dati ono što želite ali moraju znati što želite.

Razmislite što želite i za čime vaše tijelo žudi. Želite li više senzualnih dodira? Želite li provesti više vremena ljubeći se? Želite da vas partner fizički kazni? Nemojte pretpostaviti da vaš ljubavnik zna što želite. Recite mu izravno o čemu sanjate.

Primanje izravnih zahtjeva je nevjerojatno uzbuđujuće! Pokušajte uspostaviti otvorenu komunikaciju i slobodno recite što vas uzbuđuje.

Ova seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!

5. Nastavite

Predigra ne mora prestati kada ste uzbuđeni. Nastavite se dodirivati i dražiti sve dok više ne možete izdržati.

Mnogi muškarci žure u seksu jer se boje da neće zadovoljiti partnericu. Za muškarce je stimulacija rukom sjajan način zadovoljstva bez postizanja vrhunca.

Dovedite ga do ruba orgazma, a zatim se zaustavite. Produžite njegovo uzbuđenje i pomognite mu da nauči kako odgoditi zadovoljstvo. To će vam dati više vremena za postizanje uzbuđenja prije same penetracije. Nemojte osjećati potrebu da žurite prema cilju. Uživajte u svakom trenutku i jedno u drugome!

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije