Medtronic Quick-serter

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Izdaje se na preporuku liječnika endokrinologa-dijabetologa.

Quick-serter® je medicinski proizvod indiciran za brzu i bezbolnu aplikaciju (postavljanje) infuzijskih setova iz skupine Medtronic MiniMed Quick-setova.

Mjere opreza

Kontraindikacije

Quick-serter® nije indiciran za uporabu s nekim drugim infuzijskim setovima, već samo s Quick Medtronic MiniMed setovima.

Upozorenja

Ako infuzijski set nije sigurno postavljen u aplikator s iglom koja stoji ravno, prije aplikacije moguće su manje ozljede.

Nikada ne usmjeravajte Quick-serter® s infuzijskim setom prema nekom drugom, neželjenom dijelu tijela.

Pomno pročitajte uputu za uporabu infuzijskog seta za pravilno pripremanje mjesta aplikacije.

Nepridržavanje uputa za uporabu može uzrokovati bol ili ozljedu.

Zaštita s igle skida se neposredno prije aplikacije.

Napomena

Sve informacije o lijekovima i homeopatskim proizvodima sadržane na ovim stranicama su namijenjene zdravstvenim djelatnicima u RH.

Svaka osoba koja je dobila pristup podacima na ovim stranicama snosi potpunu odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove stranice.

Što su lijekovi na recept?

Većinu lijekova treba uzimati pod nadzorom liječnika.

Oni su namijenjeni bolesnicima, za određeno stanje organizma i zato moraju biti propisani od liječnika na recept.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.