UV-C Sterilizator i Qi bežični punjač

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Sterilizator

Sterilizirajte mobitel i napunite ga u isto vrijeme! Inovativni 2 u 1 uređaj namijenjen je za brzo punjenje svih mobilnih telefona te za dezinfekciju manjih predmeta poput mobitela, zaštitnih maski, ključeva, kartica i slično.

Inovativni 2 u 1 uređaj prikladan je za:

  • 360º UV-C LED dezinfekciju manjih predmeta poput mobitela, zaštitnih maski, ključeva, kartica, slušalica
  • brzo bežično punjenje svih mobilnih telefona i uređaja koji imaju opciju bežičnog punjenja (Qi)

U dokumentu „Guidelines for Environmental Infection Control in Health-Care Facilities Recommendations of CDC and the Healthcare Infection Control Practices Advisory Committee (HICPAC)“, izričito je navedeno da je korištenje UVGI jedna od najučinkovitijih tehnologija za smanjivanje širenja bakterijskih i virusnih infekcija.

Učinkovitost UVGI valne duljine protiv bakterija i virusa definirana je u rasponu od 200-280 nm.

Gakov UV-C Sterilizator i Qi bežični punjač ima valnu duljinu od 253.7 nm, što je u skladu sa preporukama CDC-a (Centers for Disease Control and Prevention). Istovremeno, važno je naglasiti kako je otkriveno da su koronavirusi visoko osjetljivi na germicidno UV zračenje, uzimajući u obzir da UV-C ulazi u direktnu interakciju sa nukleinskim kiselinama, uzrokuje stvaranje nukleotidnih dimera te se široko koristi za inaktiviranje mehanizma replikacije genoma.

Postoji velik broj studija koje pokazuju da korištenje UV-C svjetlosti valne duljine 253,7 nm može poboljšati mikrobiološku sigurnost.

Sadržaj: UV-C kutija za dezinfekciju (1 kom.), uključujući Qi bežični punjač (1 kom.) i USB-C kabel 1.5 m

Dimenzije: 44 x 220 x 120 mm (VxDxŠ)

Dimenzije (unutarnje): 25 x 190 x 90 mm (VxDxŠ)

UV-C LED svjetla: 4 kom.

Boja: crna

Što su medicinski proizvodi?

Medicinski proizvod jest instrument, naprava, uređaj, program, materijal ili drugi proizvod za humanu uporabu koji svoju osnovnu namjenu ne postiže na temelju farmakoloških, imunoloških ili metaboličkih svojstava i koji se upotrebljava samostalno ili u kombinaciji s programskom podrškom neophodnom za njegovu pravilnu uporabu.

Sponzorski članci