Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada

Zaštitne maske Max II su mekane i udobne maske koje pružaju zaštitu od čak 95%.

Maske imaju 3 sloja zaštite i služe za jednokratnu upotrebu.

BFE: >=95% (učinkovitost bakterijske filtracije)

Uvjeti čuvanja: Skladištiti u pakiranju otpornom na prašinu, na suhom, tamnom i prozračnom mjestu daleko od izvora vatre i zapaljivih materijala. Strogo je zabranjena upotreba proizvoda u slučaju da na proizvodu postoje znakovi plijesni ili je istekao rok trajanja.

Zemlja podrijetla: Kina

Primjena
  1. Izvadite masku iz pakiranja i rastvorite dio maske koji ide na lice.
  2. Bijeli dio maske prianja uz lice. Dio maske koji se prilagođava nosu je gornji dio maske.
  3. Stavite masku na lice i zakvačite elastične trakice iza oba uha. Pritisnite stezaljku za nos sve dok ne dotakne lice.
  4. Prilagodite masku licu kako bi što bolje prianjala uz cijelo lice.
Mjere opreza

Ovaj proizvod nije sterilan. Prije korištenja provjerite pakiranje, ne koristiti ako je pakiranje oštećeno. Upotrijebiti što prije nakon otvaranja pakiranja. Proizvod je za jednokratnu upotrebu, nakon upotrebe masku odložite na za to predviđeno mjesto.

Što su medicinski proizvodi?

Medicinski proizvod jest instrument, naprava, uređaj, program, materijal ili drugi proizvod za humanu uporabu koji svoju osnovnu namjenu ne postiže na temelju farmakoloških, imunoloških ili metaboličkih svojstava i koji se upotrebljava samostalno ili u kombinaciji s programskom podrškom neophodnom za njegovu pravilnu uporabu.

Sponzorski članci