Mystic - 1. Međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

Mystic - 1. Međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

Mystic - 1. Međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti
  • Objavljeno: Srijeda, 15.09.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Po prvi puta na Zagrebačkom velesajmu u prime sajamskom terminu Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma najširoj domaćoj i stranoj javnosti predstavljamo neiscrpne mogućnosti alternativnih metoda i rješenja za zdravo življenje u suglasju s prirodom.

Zajedno s našim partnerima Udruženjem za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, Ustanovom Makronova te Otvorenom televizijom okupljamo domaće i strane predstavnike sljedećih područja: alternativna medicina i terapije: prirodne, energetske, duhovne; zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane; ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja; ezoterija; parapsihološki fenomeni; stručna udruženja i literatura.

Pored vrhunskog stručno-edukativnog programa s renomiranim domaćim i stranim predavačima u zasebnoj dvorani u paviljonu, istovremeno na centralnoj pozornici -trgu pripremamo mnogobrojna predavanja i prezentacije, zajednička vježbanja yoge, relaksaciju smijehom, demonstraciju efikasne tehnike disanja, koncert duhovne glazbe Art of living banda, nagradni kviz za posjetitelje i dr.

U edukaciju i stručni program uključeni su i znanstveni predstavnici: doc.dr.sc. Bruno Novak - Agronomski Fakultet, prof.dr.sc. Damir Žubčić - Veterinarski fakultet, dr.med. V. Satya iz Londona, dr. med. A. Soltyšik iz Zagreba te brojni priznati stručni terapeuti iz različitih područja.

Posjetitelji će upoznati razne terapijske metode i dobiti korisne savjete kako poboljšati zdravlje, isprobati zdravu hranu i preparate od ljekovitog bilja, nabaviti stručnu literaturu po promotivnim cijenama, saznati novosti o pokretanju studija Ayurvede u Hrvatskoj, na Makronovinim otvorenim danima posjetiti radionice kuhanja i radionice o prirodnim dodacima prehrani, radionice aromaterapije, upoznati se s prirodnom kozmetikom uz promotivne tretmane i promotivna šminkanja, isprobati shiatsu tretmane Međunarodne shiatsu škole Hrvatska i još mnogo toga.

Najavljujemo ekskluzivni koncert biljaka iz Damanhura kojeg će zadnji dan sajma predstaviti g. Crotalo Sesamo instruktor i voditelj Sveučilišta Olami Damnhur

Otvorena vježbaonica - uključite se u svakodnevne demonstracije:

  • Yoga
  • Tai chi
  • Nanbu ki taisao - japanska gimnastika
  • Genki - terapeutske vježbe
  • Kokyu ho - vježbe disanja
  • Tenchi undo
  • Keiraku taisao - meridijanska terapija u pokretu

Uvijek postoji alternativa, samo ju treba prepoznati, prihvatiti bez predrasuda i primijeniti!

Budite brzi, čekaju Vas ulaznice...

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti