Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 6.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 6.

Najveće darivanje portala CentarZdravlja.hr - Dan 6.
  • Objavljeno: Petak, 08.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nema ništa važnije od bebine sigurnosti. Iz tog razloga, Dr. Brown's je dizajnirao bočice koje zadovoljavaju potrebe djeteta i roditelja. Ova robna marka ima široki raspon proizvoda, a CentarZdravlja.hr Vas daruje s 2 različita paketa vrhunskih Dr. Brown's bočica.

Paket - Dr. Brown's poklon set bočica široko grlo 240 ml, PreVent duda varalica (0-6) i lančić za dudu

Dr. Brown's PreVent dude varalice dizajnirao je zubar dr. John Davis sa posebnim ciljem smanjenja pritiska bebinim u ustima. Pritisak može izazvati probleme kao što je loš zagriz. Dr. Davis je otkrio da se pritisak na nepce može smanji izradom zračnog kanala na dudi varalici koji će kod djeteta reducirati snagu usisavanja tokom sisanja. Ovaj kanal Patented Suction Free Air Channel se otvara i aktivira kako bi smanjio pritisak na nepce tokom sisanja.

Patentirani sustav unutarnjeg prozračivanja u bočici dokazano smanjuje oksidaciju majčinoga i umjetnog mlijeka, te zadržava ključne hranjive sastojke.

Hranjenje pod pozitivnim pritiskom

Ova tehnologija prozračivanja omogućuje stvaranje pozitivnog pritiska bez suvišnog gutanja zraka, što je najsličnije dojenju.

Pomaže u smanjenju kolika

Budući da ventilacijski sustav uklanja negativni pritisak i mjehuriće, smanjuje se i pojava kolika, štucanja, podrigivanja i vjetrova

Paket - Dr. Brown's paket duda i 2 polipropeinske bočice 250 ml

Prva sveučilišna studija, kojom se mjerila razina hranjivih sastojaka u majčinome i umjetnom mlijeku, pokazala je da Dr. Brown's bočice, prilikom tipičnog dvadesetominutnog hranjenja, pomoću sustava unutarnjeg prozračivanja pomažu u očuvanju važnih hranjivih sastojaka poput vitamina C, A i E.

Patentirani sustav unutarnjeg prozračivanja dokazano smanjuje oksidaciju majčinoga i umjetnog mlijeka, te zadržava ključne hranjive sastojke.

Pogledajte i ostale dr. Brown's proizvode!

https://www.youtube.com/watch?v=g8jz6RwQZhc

Ako želite osvojiti dr. Brown's poklon paket, odgovorite na nagradno pitanje i napišite nam koji paket želite:

Koje dobro djelo ste napravili ove godine?

Odgovor pošaljite na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj).

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje!

Nagrade su osvojile:

  • Silvana Banovac
  • Suzana Kisicek

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti