GMO free Vindon blagdansku puricu odsad je moguće naručiti putem web shopa

GMO free Vindon blagdansku puricu odsad je moguće naručiti putem web shopa

GMO free Vindon blagdansku puricu odsad je moguće naručiti putem web shopa
  • Objavljeno: Petak, 08.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Zanimljivosti

GMO free Vindon blagdanska purica može se naručiti na www.pokupi-puricu.vindija.hr i preuzeti u 48 Vindija trgovina diljem Hrvatske

Kao kompanija koja se razvija u korak s vremenom i koja je prepoznala vrijednosti i prednosti digitalizacije sustava prodaje, Vindija je ove godine za svoje kupce pokrenula web trgovinu Pokupi puricu. Web shop potrošačima omogućuje da do 15. prosinca 2017. godine u svega nekoliko klikova naruče svježu puricu koju od 18. prosinca 2017. godine mogu preuzeti na 48 prodajnih mjesta Vindija Trgovine diljem zemlje dok je posebna ponuda pečenih purica dostupna samo za područje Varaždina.

„Na ovaj smo način kupcima htjeli olakšati kupovinu naših visoko kvalitetnih proizvoda, odnosno omogućiti im narudžbu kako bi izbjegli duga čekanja na blagajnama diljem zemlje. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati ovaj korak, posebice oni kojima je njihovo vrijeme najvažnije, a kojega u blagdanskom razdoblju ima uvijek premalo“, istaknula je direktorica marketinga Grupe Vindija, Dubravka Drk Mravlinčić.

Web shop Pokupi puricu kupcima omogućuje izbor težine svježe purice, odnosno kupci mogu odabrati kategoriju purice prema broju osoba koje će im se pridružiti za blagdanskim stolom. U svim gradovima purica se može preuzeti svježa, dok su pečene dostupne za narudžbu i preuzimanje samo u Varaždinu.

Vindijina blagdanska purica robne marke Vindon prva je i jedina hrvatska purica s GMO-free certifikatom. Certifikat podrazumijeva niz strogih kontrola te potrošačima daje jamstvo da se u niti u jednom dijelu proizvodnje, počevši od farme pa sve do zapakiranog proizvoda dostupnog u dućanu, ne koriste genetski modificirani organizmi. To znači da se perad hrani isključivo hranom za životinje koja ne sadrži GMO, odnosno da su svi sastojci hrane za perad isključivo prirodne sirovine biljnog podrijetla.

Prvi GMO free certifikat u Hrvatskoj dobila je Vindijina tvornica stočne hrane Blagodar, čijim se proizvodima opskrbljuju kooperantske i vlastite farme za uzgoj pilića i purana. Na ovaj način Vindon jamči da na stolove u domaćinstva dolazi samo najbolja i najzdravija domaća puretina, vrhunske Kvalitete Vindija koja je jamstvo nesumnjive zdravstvene ispravnosti svih Vindon proizvoda.

Certifikaciju je provela ovlaštena certifikacijska kuća „agroVet“ iz Austrije prema standardu kodeksa za definiranje proizvodnje GMO FREE i prema austrijskom pravilniku o prehrambenim proizvodima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti