RECEPT: tretman za rast noktiju od samo 3 sastojka!

RECEPT: tretman za rast noktiju od samo 3 sastojka!

RECEPT: tretman za rast noktiju od samo 3 sastojka!
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.09.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Dugi, zdravi i lijepi nokti su ono što većina žena želi, ali mnoge to ne mogu ostvariti. Razlozi su različiti. Neke osobe grizu nokte, a druge imaju problema sa slabim noktima koji su skloni pucanju što dovodi do neurednih noktiju koji ne mogu dovoljno izrasti.

Istina, uvijek se mogu staviti umjetni nokti, ali neke žene nisu naviknute na njih ili jednostavno ne žele da im se već slabi nokti dodatno unište zbog stavljanja geliranih noktiju ili trajnih lakova.

Za sve one koje ne vole umjetne dodatke, a nemaju kvalitetne nokte, pobrinula se priroda sa svojim tretmanima koji jačaju nokte i čine ih sjajnima, uklanjaju žutilo i mrlje te ubrzavaju rast u samo nekoliko dana.

Kako napraviti prirodni pripravak za duge i zdrave nokte?

Recept je vrlo jednostavan, sastoji se od tri sastojka koja svatko ima u kuhinji, a to su: češnjak, maslinovo ulje i naranča. Ako nemate naranču, poslužit će vam i limun ili neki drugi citrus.

Sastojci

  • 2 češnja češnjaka
  • 1 naranča
  • 4 žlice maslinovog ulja

Ako primijetite promjene na noktima, možda imate ovu bolest! Otkrijte o čemu je riječ!

Priprema

  1. Najprije sjeckalicom ili prešom usitnite češnjak, zatim dodajte svježe iscijeđeni sok od naranče i dobro izmiješajte.
  2. Smjesu podijelite u dvije manje posude i stavite nokte unutra na 15-ak minuta.
  3. U obje posude dodajte po 2 žlice maslinovog ulja, pomiješajte i ponovno stavite nokte na 10 minuta. Operite ruke i nanesite ulje ili hidratantnu kremu.

Postupak ponovite 2-3 puta tjedno. Već nakon nekoliko dana vidjet ćete promjene, vaši nokti će biti zdravi, dugi i čvrsti.

Najčitanije zanimljivosti