Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!

Zapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!

Zapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!
  • Objavljeno: Petak, 16.03.2018.
  • Broj pregleda: 1.269
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Napravite zdravu verziju prženih krumpirića i uživajte u slatkoći batata i osvježavajućem umaku od grčkog jogurta!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Ogulite batat i narežite ga na prutiće.
  3. Nauljite ga s maslinovim uljem.
  4. Dodajte sušeni bosiljak i začinite solju i paprom.
  5. Pecite batat 30 minuta ili dok ne poprime brončanu boju.
  6. Dok se prutići batata peku, pomiješajte grčki jogurt, limunov sok, senf i protisnuti češnjak.
  7. Pečene prutiće batata poslužite vruće uz osvježavajući umak od grčkog jogurta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti