Zabavne činjenice o Blizancima

Zabavne činjenice o Blizancima

Zabavne činjenice o Blizancima
  • Objavljeno: Petak, 03.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Svestranost je najbolja riječ koja opisuje ovaj znak. Izražajni i oštroumni, Blizanci često pokazuju dvije različite strane svoje osobnosti inikada ne možete biti sigurni koja će izaći na vidjelo. Blizanci mogu biti koketni i spremni za zabavu, ali mogu biti ozbiljni, nemirni pa čak i neodlučni. Lako se prilagođavaju svim životnim okolnostima, što ih čini osobom vrijednom divljenja. Blizancima nikada nije dosadno.

Prijatelji i obitelj

Blizanci su društveni tipovi i obožavaju provoditi vrijeme s prijateljima i obitelji. Oni koji mogu parirati njihovom intelektu će zaslužiti njihovo poštovanje. Jedina kvaliteta koju traže u drugim ljudima je iskrenost u komunikaciji. Blizanci vole razgovarati i brzo gube interes ako osoba nije komunikativna. Obitelj im je jako važna, a s braćom ili sestrama uvijek održavaju prijateljski odnos. Nisu ljubitelji obiteljskih obaveza, ali se vrlo dobro nose s njima.

Izuzetno cijene vrijeme koje provedu s prijateljima. Blizanci obožavaju djecu i vole kada je njihov dom pun prijatelja i rodbine.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

„Ja mislim“ je ključna fraza za Blizance. Najbolje im leže poslovi koji stimuliraju intelekt. Blizanci su inovativni i važno je da rade u dinamičnoj okolini kako bi ostali zainteresirani.

Karijera u podučavanju, pisanju ili odvjetništvu će odlično odgovarati ovom znaku. Dobar izbor je i radno mjesto prodajnog predstavnika. Možete očekivati da će biti okružen komunikacijskom tehnologijom koja mu omogućava dijeljenje ideja i rješavanje problema.

Za Blizance može biti teško odlučiti između praktičnosti i zadovoljstva. Iako je novac nužno zlo, neće previše vremena trošiti brinući o njemu. S lakoćom će svoj budžet dovesti u ravnotežu i bit će izuzetno fleksibilni.

Ljubav i seks

Obožavaju kada netko stimulira njihov intelekt. Znatiželjni su i vole koketirati. Imat će jako puno različitih partnera dok se konačno ne odluče za jednog. Blizancima treba uzbuđenje, raznolikost i stimulacija kako bi se osjećali sretno i zadovoljno. Kada upozna osobu koja mu odgovara, Blizanac će se bez problema obvezati za cijeli život.

Saznajte kako zavesti Blizance!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Blizanaca su to pluća, ruke, dlanovi, ramena i živčani sustav.

Vladajući planet

Planet koji vlada blizancima je Merkur. On predstavlja intelekt, racionalizaciju, komunikaciju, putovanja, govor, pisanje i emocije.

Boja

Boja Blizanaca je zelena.

Kamen

Kamen Blizanaca je agat.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 3 i 7.

Kompatibilnost

Blizanci se najbolje slažu s Vagom i Vodenjakom.

Provjerite kako se Blizanci slažu s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Blizancima je Strijelac.

Najbolji poklon

Najbolji poklon je knjiga ili nešto povezano uz glazbu.

Karakteristike koje voli

Čitanje, pisanje, ispunjen dan, biti u pokretu i raznolikost.

Karakteristike koje ne voli

Biti sam, dosadu, tišinu i previše obaveza.

Dom

Blizanci pripadaju trećoj kući. To je kuća kratkih putovanja, komunikacija, braće, sestara i edukacije.

Poznati blizanci

Mark Wahlberg, Natalie Portman, Johnny Depp, Morgan Freeman, Dean Martin, Naomi Campbell, Judy Garland, Nicole Kidman, Kanye West, Angelina Jolie i Bob Hope.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije