Što trebate znati ako volite Blizanca?

Što trebate znati ako volite Blizanca?

Što trebate znati ako volite Blizanca?
  • Objavljeno: Utorak, 24.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ako ste u vezi s Blizancem, postoje neke stvari koje morate znati kako bi vaš odnos bio kvalitetniji i bolji. Biti u vezi s Blizancem ponekad može ostaviti dojam kao da ste u vezi s dvije potpuno različite osobe. Oni su energični, neodlučni, duhoviti, jedinstveni i intelektualni.

Dopustite im da se s vremena na vrijeme izoliraju

Predstavnici ovog znaka su u većini situacija jako dobro raspoloženi. No, ponekad će biti frustrirani, razdražljivi i neraspoloženi. U takvim trenucima je najvažnije ostaviti ih na miru i dopustite im da provedu vrijeme sami sa sobom. Blizanci obožavaju čitanje pa partneru ponudite neku zanimljivu knjigu koja će stimulirati njegovu maštu.

Saznajte kako zavesti Blizance!

Dopustite im da se zabavljaju s drugima

Blizanci su karizmatični i gotovo uvijek plijene pažnju okoline zbog čega vam s njima vjerojatno nikada neće biti dosadno. Ako ste posesivni i ljubomorni, Blizanac nije partner za vas. Predstavnici ovog znaka ne mogu živjeti bez slobode. Ako im to uskratite, u vašem odnosu niti jedna strana neće biti sretna.

Dopustite partneru da bude u pravu

Blizanci vole biti drugačiji. Težit će tome i u odnosu s partnerom. Također, predstavnici ovog znaka osjećaju potrebu kako uvijek moraju biti u pravu. Ponekad im popustite, čak i onda kada znate da nisu u pravu.

Provjerite kako se Blizanci slažu s ostalim znakovima!

Naučite partnera raditi ljubomornim

Svi koji su u vezi s Blizancem znaju koliko su teško ostvarili to da im se obveže. Oni jesu dobri, iskreni i vjerni, ali ljudi i situacije im vrlo lako dosade. Upravo zbog toga je vrlo važno dati im do znanja kako vas nikada ne smiju shvaćati zdravo za gotovo. Morate brinuti o sebi i ostati privlačni. Ako vas Blizanac vidi kao osobu koja je privlačna i poželjna, tada vas htjeti samo za sebe.

Budite iskreni i pokažite svoje osjećaje

Blizancima niti jedna emocija nije strana niti nepoznata. Vole iskrenost i pitat će vas sve što požele. Nisu tipovi osoba koje zakopavaju probleme pod tepih i ne bave se s njima. Ne vole negativne emocije i ne žele da njihov partner bude tužan. Ako ste loše raspoloženi, podijelite to sa svojim partnerom i on će vas brzo i bez ikakvih problema oraspoložiti.

Nemojte se ljutiti zato što su neodlučni

Blizanci su jako neodlučni. Uvijek žele znati koje su posljedice svake odluke koju će donijeti. To im uvelike otežava donošenje bilo kakve odluke. Ako ikako možete, ostanite strpljivi i nemojte gubiti živce zbog njihove neodlučnosti.

Prihvatite da ste tek na trećem mjestu

Blizanci sebe vole najviše, potom svog tihog Blizanca koji čuči u njima. To znači da kao partner dolazite tek na treće mjesto. Blizanci nisu sebični. Ali, sami su sebi najvažniji. Što im više vremena date da se posvete sami sebi, to će vama biti bolji partneri.

Blizanci nisu po prirodi monogamni

Nije da vas ne vole ili da im se ne sviđate, samo vole jako puno drugih ljudi. Blizanci mogu biti sretni u monogamnoj vezi, ali vole raznolikost. Potreban im je fascinantan partner i ljubavnik da bi svu pažnju posvetili samo njemu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Slušajte više nego što pričate

Blizanci jedva čekaju da s vama podijele sve ono što znaju, što su vidjeli ili naučili. Svog partnera morate slušati i davati im savjete samo ako od vas to traži. U odnosu s Blizancima ćete više vremena provesti slušajući nego pričajući.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije