Koji horoskopski znakovi varaju?

Koji horoskopski znakovi varaju?

Koji horoskopski znakovi varaju?
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Horoskop

Neki znakovi traže uzbuđenje i žele provjeriti mogu li iskusiti nešto što nikada nisu. Neki su jednostavno nesretni i tako se nose s negativnom situacijom. Neki se osjećaju usamljeno i zanemareno. Veliki broj osoba koje varaju ima problema sa samopouzdanjem i traže druge izvore koji će im pomoći da se riješe tog problema. I da, naravno, neki su jednostavno ovisni o seksu.

Ovan

Ovan definitivno spada u kategoriju ljubitelja uzbuđenja. Želi nahraniti svoj ego, potrebna mu je pažnja i jačanje samopouzdanja. Većina flerta je ustvari samo emocionalni flert kako bi provjerili koliko daleko mogu ići. Ovna će također privući zabranjeno voće. Ako saznaju za partnerovu nevjeru, velika je vjerojatnost da će se htjeti osvetiti tako da i oni sami budu nevjerni.

Bik

On je vjeran, ali će vjerojatno varati ako sazna ili posumnja u to da ga partner vara. Negativne situacije i krize u odnosu mogu potaknuti Bika na prevaru. Za njega je prevara nadomjestak za osjećaj samoće i zanemarenosti.

Blizanac

Njega ne zanima toliko seks već intimni razgovori, odnosno intelektualno varanje. Također je u potrazi za uzbuđenjem. Vječno nemirni Blizanac je također skloniji varanju ako se osjeti zanemarenim i usamljenim.

Rak

Rak je odan i njegova savjest vjerojatno nikada ne bi ostala mirna kada bi prevario. Ako vara, Rak vara s ciljem da s tom osobom ostvari romantičnu vezu, odnosno, vara ako nije zadovoljan trenutnom vezom i traži nekoga da mu podigne samopouzdanje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav

Lav je u potrazi za uzbuđenjem, a motiv za varanje može biti želja za samopotvrđivanjem. Lav voli biti u centru pažnje stoga će možda htjeti postati nečiji centar pažnje, ako više nije vaš. Lav je naročito osjetljiv na krizu srednjih godina, zbog čega se tada značajno povećava rizik od nevjere.

Djevica

Također je sklonija emocionalnom varanju. Nju ne zanima toliko seks, već da s nekim dijeli svoja razmišljanja i da se s drugom osobom poveže emocionalno. Motiv za varanje mogu biti problemi u vezi.

Vaga

Vaga voli udovoljiti i zadovoljiti. Ima jasna i čvrsta stajališta, odličan instinkt, a vezu doživljava ozbiljnom, stoga je mala vjerojatnost da će prevariti. Ipak, ovo je znak koji teško govori ne i može se zateći u opasnom flertu. Vaga treba pažnju i ljubav.

Škorpion

Ovaj strastveni i misteriozni znak je na lošem glasu kada je vjernost u pitanju. Škorpion voli uzbuđenja i intrige. Ima jak seksualni apetit kojeg ponekad teško drži pod kontrolom. Ovo je također znak koji često vara kako bi se osvetio partneru.

Strijelac

Ovo je još jedan znak koji voli uzbuđenja. Pita se postoji li netko bolji ili strastveniji. Kod njega flert, koji je započeo kao nešto nevino, vrlo lako može preći u nešto više. Uspaničari se kada se u vezi počne gubiti strast, ali će uvijek prvo pokušati riješiti problem.

Jarac

Jarac traži nešto što će mu podići samopouzdanje koje je nisko zbog osjećaja da nije voljen. Jarac bi zbog prevare imao jaku grižnju savjesti, zbog čega se rijetko u nju upušta.

Vodenjak

Treba mu puno pažnje i voli osjećati da je potreban partneru. Vodenjak je najčešće onaj koji je prevaren jer njegov partner traži odnos koji će biti više romantičan. Kao i Blizanac, Vodenjak se češće upušta u intelektualno varanje ili emocionalne afere umjesto u seksualne, odnosno fizičko varanje.

Ribe

Njihov motiv za varanje može biti manjak samopouzdanja. Kao i Lav, Riba je osjetljiva na krizu srednjih godina. Kada shvate da je život kratak, požele nikada ne odrasti i pitaju se mogu li bolje. Ribu privlači sve što je misteriozno.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije