Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?

Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?

Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?
  • Objavljeno: Srijeda, 25.10.2017.
  • Broj pregleda: 1.000
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Imunološki sustav je obrambeni mehanizam tijela koji je stvoren za borbu protiv bakterija i virusa. Postoji nekoliko organa ili mehanizama u ljudskom tijelu koji se bore protiv bolesti. Tkiva, stanice i drugi organi imaju jedinstvenu sposobnost da identificiraju bilo koje strano tijelo prisutno u sustavu i unište ga.

Postoje slučajevi kada imunološki sustav ne funkcionira ispravno. Postoje mnogi razlozi za neuspjeh. Neki od uzroka su starost, dijabetes, promjene u hormonskoj ravnoteži. Kada imunološki sustav ne uspije, tijelo ne prepoznaje razliku između prijateljskih tijela i stranih tijela.

Ne prepoznaje viruse, bakterije i nezdrave stanice. Kao rezultat toga, virusi ili bakterije počinju se razmnožavati u tijelu i osoba postaje bolesna. Tijelo ne prepoznaje nezdrave stanice koje se razvijaju u tijelu i to može dovesti do raka. Neke bolesti, poput dijabetesa, također oslabljuju imunološki sustav. Stres je još jedan faktor koji može izazvati propast imunološkog sustava.

Stručnjaci savjetuju da se imunološki sustav razvija i jača odgovarajućom količinom vitamina kao što su vitamini C i E. Dovoljna količina antioksidanta i proteina također se treba uzeti u obzir.

Nismo svi rođeni sa super snažnim imunološkim sustavom. Neki od nas su jednostavno bolje opremljeni za borbu protiv infekcija i virusa od drugih. Ali postoje koraci koje možete poduzeti da poboljšate imunološki sustav.

Prirodno je sve popularnije, što vodi do poboljšanja percepcije vlastitog zdravlja, a i na to kako se zdravlje odražava na ljepotu. Prije kojih 40 ili 50 godina ljudi se nisu pravilno hranili i pili, nisi tome pridavali toliku pažnju. Danas prehrana ima sve važniju ulogu.

Linija proizvoda Zona Vital podijeljena je u 5 skupina.

Jedna brine o zdravlju srca i krvnih žila i sadrži 3 proizvoda: KRILL OIL, OMEGA 3 i CHOLESTERIL.

Posebna skupina proizvoda namijenjena je trudnicama i bebama. Djeci morate biti primjer u svemu, pa se i dodatno potruditi oko stvaranja zdravih navika.

CE DE GLUKAN je tekući dodatak prehrani koji sadrži vitamin C, D i CINK kako bi pomogli normalnoj funkciji imunološkog sastava.

NATURA GEL svojim aktivnim sastojcima objedinjuje djelotvornost više različitih biljnih eteričnih ulja. Zajedničko djelovanje je fokusirano na protuupalno, analgetsko djelovanje ekstrakata s baktericidnim i analgetskim svojstvima eteričnih ulja.

BABY KAPI jednostavan su i siguran način dopunjavanja crijevne flore dobrim bakterijama.

GINGER + B6 VITAMIN sadrži đumbir koji doprinosi normalnoj funkciji probavnog trakta i vitamin B6 koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina.

B COMPLEX kapsule koje doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, te ONE-A-DAY kapsule - multivitaminsko-mineralni dodatak prehrani.

Očuvanju zdravlja živčanog sustava, koji koordinira aktivnosti mišića, nadzire organe, stvara i obrađuje podatke koje dobiva od osjetila te pokreće aktivnost, namijenjena je četvrta skupina.

GINKOPHYT kapsule sadrže ekstrakt lista ginka koji doprinosi održavanju normalne cirkulacije i povoljno djeluje na kognitivne funkcije. Peta je skupina namijenjena probavnim organima.

ACIDOMAX ima svoju primjenu kod gastritisa, boli u trbuhu i gastroezofagealnog refluksa.

Zona Vital će se kontinuirano razvijati, a u Oktal Pharmi su omogućili i da njihovi kupci sudjeluju u kreiranju novih proizvoda, te ih pozivaju da im dojave kakve proizvode žele i to na mail info@zonavital.hr.

Više o Zona Vital proizvodima pogledajte u videu:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije