Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?

Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?

Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?
  • Objavljeno: Srijeda, 25.10.2017.
  • Broj pregleda: 662
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kako ojačati imunitet i sačuvati zdravlje cijele obitelji?

Imunološki sustav je obrambeni mehanizam tijela koji je stvoren za borbu protiv bakterija i virusa. Postoji nekoliko organa ili mehanizama u ljudskom tijelu koji se bore protiv bolesti. Tkiva, stanice i drugi organi imaju jedinstvenu sposobnost da identificiraju bilo koje strano tijelo prisutno u sustavu i unište ga.

Postoje slučajevi kada imunološki sustav ne funkcionira ispravno. Postoje mnogi razlozi za neuspjeh. Neki od uzroka su starost, dijabetes, promjene u hormonskoj ravnoteži. Kada imunološki sustav ne uspije, tijelo ne prepoznaje razliku između prijateljskih tijela i stranih tijela.

Ne prepoznaje viruse, bakterije i nezdrave stanice. Kao rezultat toga, virusi ili bakterije počinju se razmnožavati u tijelu i osoba postaje bolesna. Tijelo ne prepoznaje nezdrave stanice koje se razvijaju u tijelu i to može dovesti do raka. Neke bolesti, poput dijabetesa, također oslabljuju imunološki sustav. Stres je još jedan faktor koji može izazvati propast imunološkog sustava.

Stručnjaci savjetuju da se imunološki sustav razvija i jača odgovarajućom količinom vitamina kao što su vitamini C i E. Dovoljna količina antioksidanta i proteina također se treba uzeti u obzir.

Nismo svi rođeni sa super snažnim imunološkim sustavom. Neki od nas su jednostavno bolje opremljeni za borbu protiv infekcija i virusa od drugih. Ali postoje koraci koje možete poduzeti da poboljšate imunološki sustav.

Prirodno je sve popularnije, što vodi do poboljšanja percepcije vlastitog zdravlja, a i na to kako se zdravlje odražava na ljepotu. Prije kojih 40 ili 50 godina ljudi se nisu pravilno hranili i pili, nisi tome pridavali toliku pažnju. Danas prehrana ima sve važniju ulogu.

Linija proizvoda Zona Vital podijeljena je u 5 skupina.

Jedna brine o zdravlju srca i krvnih žila i sadrži 3 proizvoda: KRILL OIL, OMEGA 3 i CHOLESTERIL.

Posebna skupina proizvoda namijenjena je trudnicama i bebama. Djeci morate biti primjer u svemu, pa se i dodatno potruditi oko stvaranja zdravih navika.

CE DE GLUKAN je tekući dodatak prehrani koji sadrži vitamin C, D i CINK kako bi pomogli normalnoj funkciji imunološkog sastava.

NATURA GEL svojim aktivnim sastojcima objedinjuje djelotvornost više različitih biljnih eteričnih ulja. Zajedničko djelovanje je fokusirano na protuupalno, analgetsko djelovanje ekstrakata s baktericidnim i analgetskim svojstvima eteričnih ulja.

BABY KAPI jednostavan su i siguran način dopunjavanja crijevne flore dobrim bakterijama.

GINGER + B6 VITAMIN sadrži đumbir koji doprinosi normalnoj funkciji probavnog trakta i vitamin B6 koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina.

B COMPLEX kapsule koje doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, te ONE-A-DAY kapsule - multivitaminsko-mineralni dodatak prehrani.

Očuvanju zdravlja živčanog sustava, koji koordinira aktivnosti mišića, nadzire organe, stvara i obrađuje podatke koje dobiva od osjetila te pokreće aktivnost, namijenjena je četvrta skupina.

GINKOPHYT kapsule sadrže ekstrakt lista ginka koji doprinosi održavanju normalne cirkulacije i povoljno djeluje na kognitivne funkcije. Peta je skupina namijenjena probavnim organima.

ACIDOMAX ima svoju primjenu kod gastritisa, boli u trbuhu i gastroezofagealnog refluksa.

Zona Vital će se kontinuirano razvijati, a u Oktal Pharmi su omogućili i da njihovi kupci sudjeluju u kreiranju novih proizvoda, te ih pozivaju da im dojave kakve proizvode žele i to na mail info@zonavital.hr.

Više o Zona Vital proizvodima pogledajte u videu:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije