Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tikvice punjene piletinom

Tikvice punjene piletinom

Tikvice punjene piletinom
  • Objavljeno: Srijeda, 24.07.2013.
  • Broj pregleda: 1.310
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusne i sočne tikvice posute parmezanom.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Prerežite tikvice popola i izdubite ih.

U velikoj tavi zagrijte ulje i pržite luk i meso oko 10 minuta. Uklonite s vatre, dodajte jaje, krušne mrvice, sol i papar.

Napunite tikvice smjesom od mljevenog mesa, stavite u pećnicu i pecite oko 10 minuta. Izvadite, pospite parmezanom i pecite dok se sir ne otopi, oko 10 minuta.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti