Ražnjići od piletine i grožđa

Grožđe je jako dobar izvor vitamina C i K.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica soka od limuna
- 1/2 žličice limunove korice
- 2 naribana češnja češnjaka
- 1 žličica kumina
- 1/2 žličice soli
- 500g pilećih prsa
- 1.5 šalica grožđa
Priprema
Piletinu nasjeckajte na kockice srednje veličine. Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte piletinu. Pokrijte plastičnom folijom i pustite da stoji oko 20 minuta u hladnjaku.
Na štapiće za ražnjiće naizmjenice slažite piletinu i bobice grožđa. Zagrijte roštilj i pecite ražnjiće 3 do 4 minute sa svake strane.
Ovi ražnjići će se odlično slagati uz šarenu salatu od avokada i rajčice!
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
RoštiljEgzotični ražnjići od šunke i ananasa25 min12345
-
RoštiljGrčki shish kebab45 min12345
-
RoštiljŠareni ljetni ražnjići50 min12345
-
RoštiljPileći ražnjići u umaku od špinata45 min12345
-
RoštiljPileći ražnjići s ananasom i povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiJabuke u šlafroku25 min12345
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345