Aronia uživo d.o.o.

Aronia uživo d.o.o.

Adresa: Mirogojska 31 10000 Zagreb

Grad/mjesto: Zagreb ,

Telefon: 098 17 16 289

E-mail: info@aronialive.com

Web: http://www.aronialive.com

Lokacija
O nama

U ovo vrijeme globalizacije, GMO hrane, poplave voća i povrća tretiranog pesticidima i novim, brzim načinima uzgoja, mi smo se odlučili vratiti u prošlost. Uzgajamo i stvaramo naše biljke i proizvode na posve prirodan način, onako kako su to radili naši preci. Nezdrava hrana koja je dio našeg svakodnevnog jelovnika i stresan život koji živimo, potaknuo nas je na uzgoj biljke aronije melanocarpe. Želimo stvoriti “svijet aronije” sa širokom paletom zdravih proizvoda u kojima ćemo uživati zajedno s Vama.

Opsežna međunarodna istraživanja i naša opažanja ukazuju na to da toj biljci moramo posvetiti izuzetnu pozornost jer ona to zaslužuje. Zbog svega navedenog, odlučili smo se na biološki uzgoj aronije, proizvodnju, preradu i prodaju proizvoda od nje. Trenutno posjedujemo jednu od najvećih plantaža aronije u RH veličine 18,6 ha koja se nalazi u blizini Ivanić Grada. Plantaža je u cijelosti ograđena i ima video nadzor.

Plantaža posjeduje akumulacijsko jezero i navodnjava se sustavom kap po kap. Mehanički rad vrijednih ruku naših radnika počevši od samog odstranjivanja korova pohvaljujemo zato što ne rabe pesticide i druga sredstva koja zagađuju zemlju, biljku ili proizvod. S ponosom ističemo da je naš uzgoj aronije 100% biološki. To pokazuju certifikati dviju renomiranih ustanova: Prve ekološke stanice i Bio garantie Austria.

Usluge
proizvodnja aronije prodaja proizvoda od aronije čaj od aronije sok od aronije aronija u kapsulama

Aronija – najzdravija tajna prirode

Malene tamnoplave bobice aronije prepune su antioksidansa te su u svijetu nedavno prepoznate kao uvjerljivo najzdravije voće i najbolji prirodni lijek protiv raka.
Aroniju su otkrili američki Indijanci, koristeći je kao hranu i lijek protiv želučanih tegoba, ali svoj pravi procvat doživjela je kada je svojim korijenjem dotaknula tlo Europe, zahvaljujući Von Gerhardu Gensthaleru koji ju je 1834. prenio iz Kanade u Rusiju. Njezini predivni bijeli cvjetovi čak su joj donijeli nagradu Kraljevskog vrtlarskog udruženja u Engleskoj 1972. godine, da bi desetljećima kasnije bila otkrivena i njezina puno važnija “unutarnja” ljepota.

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci