Zagrebačko dijabetičko društvo

Zagrebačko dijabetičko društvo

Adresa: Ilica 48

Radno vrijeme: pon i čet 15.00 - 19.00, uto,sri i pet 11.00 - 13.00

Kontakt osoba: Antun Paulin

Telefon: 01 48 47 429

Fax: 01 48 47 429

E-mail: info@zadi.hr

Web: http://www.zadi.hr

Lokacija
O nama

Ako ste dijabetičar učinite nešto za svoje zdravlje i postanite članom Zagrebačkog dijabetičkog društvo koje je jedna od najaktivnijih članica Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. Na području grada Zagreba djeluje već 30 godina.

Zagrebačkog dijabetičko društvo može vam pomoći da više saznate o svojoj bolesti i izbjegnete komplikacije koje može uzrokovati. Uz pomoć liječnika, medicinskog osoblja i volontera organiziramo predavanja i tečajeve kojima educiramo naše članove o tome kako živjeti s dijabetesom.

Druženjem i izmjenom iskustva na sastancima Klubova (roditelja, mladih i onih starijih) pomažemo da neke poteškoće prebrodite što lakše.

Bilten ZADI (Zagrebački dijabetičar) informirat će vas o radu Društva i dati korisne savjete za kvalitetniji život. Bilten izlazi četiri puta godišnje, a šalje se besplatno na adresu članova. Na www.zadi.hr možete također saznati novosti o radu Društva i liječenju šećerne bolesti.

Športske aktivnosti (plivanje, gimnastika, ples, planinarenje, skijanje, badminton, rolanje itd...) i zajednički izleti samo su jedan način poticanja na tjelesnu aktivnost. Tijekom godine (najčešće povodom Svjetskog dana šećerne bolesti, 14.11.) organiziramo kontrole šećera u krvi, ali i različite akcije kojima nastojimo prikupiti sredstva za rad Društva.

Postoji još puno razloga da za minimalnu članarinu od 80 kn godišnje učinite najviše za svoje zdravlje! Utrošite malo svoje energije i pridružite nam se. Ne shvaćajte dijabetes kao bolest, već se nasmiješite i krenite u novi, "slatki" i zdraviji život.

 

Usluge
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci