Zapečene breskve s kupinama

Breskve su jako dobar vitamina C.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 breskve
- 200g ovčjeg sira
- naribana korica i sok od 1 limuna
- 16 kupina
- 2 žlice smeđeg šećera
Priprema
Zagrijte pećnicu na 160°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Breskve prepolovite, uklonite košticu i izdubite pomoću žlice. Izdubljeni dio breskve pomiješajte s ostalim sastojcima i dobro promiješajte. Napunite breskve, poslažite ih na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
DesertiSladoled od breskve15 min12345
-
DesertiMuffini s breskvama45 min12345
-
DesertiKolač od breskvi i malina1:20h12345
-
DesertiMuffini s kakaom i kupinama40 min12345
-
DesertiPalačinke s voćnim preljevom45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345