Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 pureća kotleta
- 2 žlice senfa
- 3 žlice meda
- 1 žličica ružmarina
- 1 žličica peršina
- sol
- papar
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 šalice povrtnog temeljca
Priprema
Pureće kotlete istucite, posolite i popaprite. Stavite na svaki krišku slanine, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Zagrijte ulje u tavi i pecite puretinu oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite i pustite da stoji sa strane.
U istu tavu dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte temeljac i pustite da proključa. Dodajte peršin, ružmarin, med i senf. Dobro promiješajte. Vratite puretinu i pustite da se kuha u temeljcu oko 5 minuta.

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPečena purica s citrusima3 h12345
-
Jela od mesaPuretina u salati5 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od špinata, puretine i feta sira40 min12345
-
Jela od mesaPuretina s grožđicama30 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od puretine i quinoe30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od ribeBrzinske kozice s medom i češnjakom15 min12345
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Jela od mesaPiletina s curryjem i rižom30 min12345
-
JuheLagana povrtna juha1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345