Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa
  • Objavljeno: Srijeda, 03.09.2014.
  • Broj pregleda: 3.150
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zarolani pureći kotleti punjeni slaninom.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 pureća kotleta
  • 2 žlice senfa
  • 3 žlice meda
  • 1 žličica ružmarina
  • 1 žličica peršina
  • sol
  • papar
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 šalice povrtnog temeljca

Priprema

Pureće kotlete istucite, posolite i popaprite. Stavite na svaki krišku slanine, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Zagrijte ulje u tavi i pecite puretinu oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte temeljac i pustite da proključa. Dodajte peršin, ružmarin, med i senf. Dobro promiješajte. Vratite puretinu i pustite da se kuha u temeljcu oko 5 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti