Tjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima

Tjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima

Tjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.11.2016.
  • Broj pregleda: 844
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Čili, komorač s i dimljena paprika daju pikantan okus ovom bogatom umaku od rajčice.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 640 kcal / 2.677,76 kJ

Sastojci

  • 4 žlice maslinovog ulja
  • 4 češnja češnjaka
  • 1 sitno nasjeckana crvena čili papričica bez sjemenki
  • 1 ½ žlica sjemenki komorača
  • 400 g tjestenine
  • 2 žličice dimljene mljevene paprike
  • 800g nasjeckanih rajčica
  • 2 žličice šećera
  • 400g kuhanih morskih plodova
  • šaka nasjeckanog peršina ili bosiljka

Priprema

Na ulju dinstajte češnjak, čili i komorač. Dodajte papriku, rajčice, šećer i začine. Pirjajte 8 do 10 minuta, a zatim dodajte morske plodove.

Ubacite skuhanu tjesteninu i šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina, i uz miješanje kuhajte oko 2 minute. Začinite i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti