Tajlandska juha od piletine i gljiva

Tajlandska juha od piletine i gljiva

Tajlandska juha od piletine i gljiva
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovaj topli i ukusni obrok možete pripremiti umjesto klasične domaće juhe.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 180 kcal / 753,12 kJ

Sastojci

  • 1l pilećeg temeljca
  • 1 žlica curry paste
  • 1 žlica ribljeg sosa
  • 2 žličice šećera
  • sok od 2 limete
  • 100g narezanih portobello gljiva
  • 1 mladi luk, narezan na kolutiće
  • 200g nasjeckane kuhane piletine

Priprema

U temeljac umiješajte curry pastu, riblji sos, šećer i sok od limete.

Pustite da prokuha, a zatim dodajte gljive i bijeli dio mladog luka.

Kuhajte još 2 minute, a potom umiješajte piletinu i preostale sastojke.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti