Lagani ručak od samo tri sastojka!
Ako ste u žurbi ili u oskudici s novcem, isprobajte ovaj ukusni recept od samo tri sastojka koja uvijek imate u hladnjaku!
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 velika glavica kelja, sitno nasjeckanog
- 8 velikih jaja
- 680 g umaka od rajčice ili pasirane rajčice
- 2 žlice maslinovog ulja
- prstohvat soli
- prstohvat papra
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 180°C. Na vatri zagrijte ulje, dodajte nasjeckani kelj, sol i papar i kuhajte dok 2-3 minute. Zatim dodajte umak od rajčice ili pasiranu rajčicu. Ako koristite pasiranu rajčicu, dodajte joj začine (šećer, sol, peršin, origano i sl.) i kuhajte još 2 minute.
- Žlicom pažljivo napravite rupe, stavite jaja i dodajte malo soli i papra. Pričekajte da jaja budu samo malo pržena, a zatim cijelu smjesu prebacite u posudu za pečenje.
- Pecite dok jaja ne budu bijela, a žumanjak malo mekan, otprilike 15 min. Izvadite i poslužite toplo!
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Niskokalorična jelaVarivo od špinata i slanutka3 h12345
-
Niskokalorična jelaLasagne od tikvica s ricottom1 h12345
-
Niskokalorična jela
-
Niskokalorična jelaTurska tortilja10 min12345
-
Niskokalorična jelaNiskokalorični muffini s borovnicama35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti