Tajlandska salata s rezancima

Tajlandska salata s rezancima

Tajlandska salata s rezancima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Okus Tajlanda na Vašem stolu.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250 g rezanaca
  • 450 g skuhanih velikih kozica, očišćenih i prepolovljenih po dužini
  • 5 kom mladog luka, narezanog
  • 2 velike žlice svježeg lista korijandera, narezanog
  • 1 crvena paprika, narezana
  • 100 g mahunastog graha, narezanog
  • Za preljev
  • 2 velike žlice svježeg korijena đumbira
  • 2 velike žlice blagog soja umaka
  • 2 velike žlice ulja od sezama
  • 75 ml octa od crnog vina
  • 1 velika žlica slatkog čili umaka
  • 2 režnja češnjaka, narezanog
  • 75 ml ketjap manisa

Priprema

Da bi napravili preljev, stavite sve sastojke u zdjelu i dobro promiješajte s vilicom.

Kuhajte rezance u loncu kipuće vode na dvije minute, a zatim dobro procijedite. Dodajte preljev i dobro promiješajte.

Ostavite da se ohladi.

Dodajte kozice i preostale sastojke u tjesteninu te zatim nježno promiješajte.

Poslužite na sobnoj temperaturi.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti