Kajgana s kozjim sirom

Dodručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 mini rajčica prepolovljenih po dužini
- 1 žlica ulja
- 8 jaja
- 80ml vrhnja
- 10g maslaca
- 100g kozjeg sira
- 4 šnite tosta
- 1 / 4 šalice svježeg bosiljka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite rajčice, pospite uljem i dodajte sol i papar. Pecite u pećnici 40 minuta ili dok rajčice ne omekšaju.
U međuvremenu, lagano istucite jaja. Dodajte vrhnje i dobro izmiješajte.
Maslac i ostatak ulja zagrijte preko srednje topline. Dodajte smjesu s jajima. Pecite 30 sekundi. Lagano počnite miješati da dobijete kajganu.
Pecite 3 do 5 minuta. Uklonite s topline i dodajte kozji sir.
Podijelite tost i prženu rajčicu na tanjure. Kajganu stavite na tost i pospite bosiljkom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaFrancuski omlet10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s paprikom i mladim lukom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaJaja sa sirom10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaGrčki omlet15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345