Kajgana s mladim lukom i tikvicama
Tikvice su jako dobar izvor kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 jaja
- 1/2 šalice naribanih tikvica
- 2 nasjeckana mlada luka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Dodajte tikvice, posolite i popaprite i dinstajte oko 10 minuta.
Dodajte jaja, dobro promiješajte i nastavite dinstati 3 do 4 minute. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica i crvene paprike20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s tikvicama15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od šparoga i blitve15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti