Kajgana od tikvica i crvene paprike

Kajgana od tikvica i crvene paprike

Kajgana od tikvica i crvene paprike
  • Objavljeno: Srijeda, 20.07.2016.
  • Broj pregleda: 2.099
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan, zasitan i zdrav doručak.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana paprika babura
  • 1 nasjeckana tikvica
  • 2/3 šalice bademovog mlijeka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 6 jaja
  • 2 žlice parmezana
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, dodajte povrće i dinstajte 5 do 10 minuta. U međuvremenu umutite jaja, mlijeko, sol i papar. Dodajte jaja u tavu i pecite oko 5 minuta, pospite parmezanom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti