Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom

Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom

Kajgana s rajčicama, lukom i paprikom
  • Objavljeno: Subota, 25.08.2012.
  • Broj pregleda: 7.921
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan doručak za dvije osobe.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 jaja
  • 1nasjeckana rajčica
  • 1 nasjeckana paprika
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 1/2 žličice soli
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Izmutite jaja i dodajte sol. Zagrijte ulje na tavi, prodinstajte luk, papriku i rajčicu. Dodajte jaja i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne postanu čvrsta, 3 do 4 minute. Poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti