Pasta alla genovese
 
    Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 15 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 469 kcal / 1.962,30 kJ
                
            
                
                
                
                Sastojci
- 300g tjestenine
- 150g mladog krumpira, prepoloviti
- 100g mahuna
- malo svježeg pesta
- iscijediti limun i parmezan za ukras
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti po osobi:
Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g
Priprema
1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.
2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaCarpaccio od tikvica s limetom i kokosom20 min12345
- 
                Vegetarijanska prehrana
- 
                Vegetarijanska prehranaKrumpir salata s inćunima i kuhanim jajima30 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaTortilje od jaja i mahuna45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaMahune s bademima i češnjakom30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    