Pirjani kelj

Kelj smo navikli jesti kao prilog ali možemo ga pripremiti i kao glavno jelo ili salatu.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 200 kcal / 836,80 kJ
Sastojci
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 glavica nasjeckanog luka
- 3 češnja češnjaka
- 1 šalica krušnih mrvica
- 3 svežnja kelja
Priprema
Na zagrijanom ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.
Dodajte krušne mrvice i miješajte dok ne potamne, te dodajte kelj.
Kuhajte dok kelj ne uvene i poslužite ga uz rižu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s kozjim sirom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s keljom i slanutkom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaVarivo od češnjaka, kelja i kurkume35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKelj s bijelim grahom20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345