Prolife tablete za žvakanje

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Prolife tablete za žvakanje

Prolife tablete za žvakanje sadrže živu bakterijsku kulturu Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes), glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).

U ljudskom probavnom sustavu se nalazi velik broj bakterija, od kojih su neke korisne, a druge štetne. Ravnoteža bakterija je važna za probavni sustav i cjelokupni organizam. ''Dobre'' bakterije sudjeluju u probavljanju hranjivih tvari, sintezi vitamina K i sintezi nekih vitamina B skupine.

Stres, loša prehrana, često uzimanje antibiotika i povišena tjelesna temperatura mogu narušiti ravnotežu probavnog sustava, a posljedica toga mogu biti brojne smetnje.

Prolife tablete za žvakanje sastojci:

glukooligosaharid, piridoksin hidroklorid, riboflavin, cijanokobalamin, tijamin hidroklorid, Bacillus coagulans

Pakiranje: 24 tablete za žvakanje pojedinačno pakirane, u kutiji.

Doziranje

1 do 2 tablete dnevno prema potrebi. Tablete otopiti u ustima ili sažvakati.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci