Daosin

Opis

Daosin

Daosin je prvi proizvod u svijetu koji snižava razinu histamina, odgovornog za intoleranciju hrane i alergijske reakcije. Djeluje protiv probavnih i dišnih smetnji te migrene uslijed nepodnošenja određenih namirnica. Daosin sadrži ekstrakt proteina s DiAminOksidazom (DAO) i prirodno je rješenje.

Napomene: Ovaj proizvod je namijenjen odraslim osobama, adolescentima i djeci (dobi od 5 godina i starijoj) prilikom konzumacije hrane bogate histaminom. Daosin nije namijenjen osobama koje imaju alergiju na hranu posredovanu reakcijama imunološkog sustava.

Saznajte više: www.daosin.com.hr

Doziranje
  • 1-2 kapsule s malo tekućine neposredno prije obroka.
  • Sadržaj kapsule ne smije se žvakati, već ju treba progutati cijelu.
  • Ako postoje poteškoće pri gutanju kapsule, kapsula se može otvoriti, pa popiti nesažvakani sadržaj s tekućinom.
Mjere opreza

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Prije uzimanja proizvoda, pažljivo pročitajte njegov sastav i upute za korištenje te proučite posebna upozorenja navedena u sažetku ovog proizvoda.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci