Matičnjak Ulje crnog kima

Opis

Ulje crnog kima

Kvalitetno, hladno prešano Matičnjak – ulje crnog kima doprinosi jačanju imuniteta, posebno u periodu kada mnoge muče alergije. Ključni je sastojak timokinon, sadržan u u sjemenkama crnog kima, uz više od 100 drugih biološki aktivnih sastojaka.

Ulje je namijenjeno za oralnu uporabu, 1 čajna žličica 2-3 puta dnevno. Može se piti samo ili u kombinaciji s rashlađenim napitkom po želji.

Proizvodi se u ograničenim serijama, a takva proizvodnja jamči svježinu.

Napomene: Nije preporučljivo za trudnice, dojilje, djecu mlađu od 2 godine, osobe s transplantiranim organima te osobe koje pate od hipotenzije (niski tlak). Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Pojava taloga upućuje na prirodna svojstva proizvoda.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 25 °C.

Doziranje

Jedna čajna žličica Matičnjak ulje crnog kima 2-3 puta tijekom dana.

Osobe do 75 kg: dvije čajne žličice ulja dnevno, u dva navrata prije obroka.

Osobe iznad 75 kg: tri čajne žličice ulja dnevno, u tri navrata prije obroka.

Onima kojima ne žele piti čisto ulje, sugeriramo kombiniranje u žličici s medom ili nekim slađim napitkom, pod opaskom da ne radi o vrućim napitcima kako ulje time ne bi izgubilo svojstva ljekovitog ulja.

Što su biljni proizvodi?

Biljni lijek jest lijek koji kao djelatne tvari sadrži isključivo jednu ili više tvari biljnog podrijetla ili jedan ili više biljnih pripravaka, ili jednu ili više biljnih tvari u kombinaciji s jednim ili više biljnih pripravaka.

Sponzorski članci